SPORTS FESTIVAL 2023

Cluj-Napoca, 1-4 iunie 2023

În perioada 1-4 iunie 2023, in Cluj-Napoca, a avut loc Sports Festival, un eveniment dedicat sportului la care au participat oameni din toate categoriile de vârstă. 

În cadrul festivalului au avut loc interviuri și discuții ale unor campioni care au reprezentat România în competiții internaționale, printre care Elisabeta Lipă, Horia Tecău, Mihai Covaliu, Gică Popescu, Camelia Potec, Larisa Iordache si mulți alții. 

În cea de-a doua zi de festival a avut loc un meci demonstrativ al echipei de fotbal a României reprezentat de o parte din generația de aur contra echipei de aur Galatasaray.

În cadrul festivalului, copiii au putut să încerce peste 25 de sporturi (tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, teqball, volei etc.). Clubul nostru a fost prezent în zona de inițiere în sport pe toată durata celor 4 zile de festival, unde s-au întâlnit cu copii dornici să încerce diferite sporturi și să se distreze. De la festival nu au lipsit și părinții, care au dorit să se joace împreună cu copii lor și să își creeze amintiri.

Parteneri

.
.
.
.

Sponsori

.
.
.
.
.
.
MERGI SUS SUNĂ PENTRU ÎNSCRIERE